Вiктор Мацишин прийняв участь у кулінарній програмi «Здоров’я зі смаком». Ви побачите, як готувати кічарі — аюрведичне блюдо для схуднення! Дізнаєтесь, які саме спеції варто вживати навесні, аби бути здоровими! А ще, відкриє цілющі властивості куркуми. Детально розписаний рецепт кічарі знаходиться тут: перейти З любов’ю, www.ayurveda192.ua

Дивіться, яким напоєм найкорисніше починати ранок, а від яких до сніданку краще відмовитися. У программі «Сніданок з 1+1» Віктор Мацишин розповідає про міфи ранкових напоїв та власноруч готує найбільш корисний для здоров’я!

Врач-невропатолог, врач Аюрведы, руководитель клиники «Аюрведа 192» Виктор Мацышин в эксклюзивном интервью рассказал интернет-порталу depo.ua, как подготовиться к весне и провести очищение организма. ВНИМАНИЕ! Для тех, кто любит больше слушать и смотреть — видеозапись интервью можно просмотреть в конце статьи. Весна — очень хорошее время для проведения детокса. Для этого сезона согласно Аюрведе характерно накопление…

Дивіться, яких правил слід дотримуватися при прийомі ліків, як їх поєднувати та чи можна замінювати препарати на їхні аналоги. Віктор Мацишин, керівник клініки «Аюрведа 192», лікар-невропатолог, спеціаліст з Аюрведи, вчитель Трансцендентальної медитації в програмі «Сніданок з 1+1».

Дивіться, чи може бути смартфон шкідливим та як уникнути негативного впливу електронних гаджетів на наше здоров’я. Віктор Мацишин, лікар-невропатолог, вчитель Трансцендентальної медитації, спеціаліст Аюрведи в гостях у телеканала «1+1».

Дивіться, як працює Аюрведа та які захворювання лікує в сюжеті телеканала «1+1» з Віктором Мацишином, лікарем-невропатологом, вчителем Трансцендентальної медитації, спеціалістом по Аюрведі.

Виктор Мацышин принял участие в пресс-конференции «Перевод часов: угрозы для здоровья», которая состоялась 24 октября в помещении пресс-центра интернет-издания «Обозреватель».

В. Мацышин рассказывает о Трансцендентальной Медитации в интервью каналу «РадоМир»

© 2016 Клиника 192. Разработка: веб-студия АТАНОР

 +38(044)360-54-55,  +38(099)125-58-84

 +38(044)33-88-192,  +38(067)192-0022